3Mob як основний оператор

Реєстрація
15.11.09
Місто
Полтава
Телефон
TECNO SPARK 8P
Никто не пытался обращаться в техподдержку telegram по поводу невозможности регистрации 3mob-lycamobile? В конце концов в чём "некорректность номера" в их понимании? Может телеграму всего лишь нужно добавить номерную ёмкость (код 091) в свою базу данных по мобильным украинским номерам и проблема будет устранена естественным путём?
Я писав. І про 094 теж.
Кілька разів. Відповідь там схоже бот вставляє і відповідає.
Ось такою...
 
Реєстрація
04.03.23
Місто
Kyiv
Читав теми - відповіді не знайшов (можливо, погано шукав).

Для 3Моб нормально, що його відфутболює Гугл і Майкрософт? Намагався змінити прив'язаний Водафон на 3Моб-івський - незмінна помилка: "спробуйте пізніше, або змініть номер".

При чому, якщо створювати обліковку з нуля, то 3Моб-івський номер проходить реєстрацію, але його неможливо потім підтвердити - випадає та сама помилка.

За його відносини з Телеграмом я в курсі, з гуглами-оутлуками також так?
Google аккаунти реєстрував на номери 091... кілька років тому, без проблем. Навіть Телеграм на початку березня 2022 вдалось зареєструвати (я тоді навіть не знав, що з цим є якісь проблеми); про Outlook не скажу, не було такої потреби.
Коли працював керівником в одній огидний конторі всі 3 месенджера були з номером 091, власний в 23 році хотів після звільнення змінити - не вдалося . Таким чином втратив контакти яким було по 10 років
 
Зверху