Тарифи для Віртуального номера BiP

vlady

Модератор
Команда форуму
Реєстрація
24.07.18
Місто
Київ
Телефон
iPhone 11
Тарифні для Віртуального номера BiP
Вартість пакету послуг
130 ₴
(на 30 днів)​
150 ₴
(на 30 днів)​
99 ₴
(на 4 тижні)​
Усі вхідні дзвінки через BiP In*
безліміт​
безліміт​
безліміт​
Усі вихідні дзвінки на номери lifecell через BiP Out*
безліміт​
безліміт​
безліміт​
Вихідні дзвінки на міські та інші номери в Україні через BiP Out**
5 грн/хв​
30 хв​
500 хв
(або 1 грн/хв***)​

Міжнародні дзвінки через BiP Out** — від 1 грн/хв. Деталі...
* Для здійснення дзвінка за допомогою функції BiP Out або приймання дзвінка за допомогою функції BiP In у мобільному застосунку BiP необхідно мати доступ до мережі Інтернет (мобільний інтернет або Wi-Fi). Оплата за інтернет-трафік здійснюється згідно з тарифами вашого інтернет-провайдера.
** Функція BiP Out дозволяє здійснювати дзвінок на номери будь-яких операторів мобільного (рухомого) та фіксованого зв'язку, крім коротких номерів (за винятком 5433) та крім номерів глобальних телекомунікаційних послуг (номерів, які починаються на 0700, 0800, 0900, тощо).
*** Стандартна тарифікація, яка застосовується в разі не оплати пакету послуг на 4 тижні чи вичерпання обсягу окремої послуги в межах пакету послуг на 4 тижні до закінчення періоду його дії.
За наявності на рахунку суми більшої ніж 0,02 ₴, але недостатньої для оплати хвилини вихідного й/чи переадресованого дзвінка за стандартною вартістю, абоненту нараховується кількість секунд, відповідна до залишку коштів на рахунку (із розрахунку вартості 1 с = 0,016666 ₴).
— — —
☝️ Сусідня тема "Віртуальний номер BiP"
 
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування:
Зверху