«Київстар» — найбільш екологічний оператор

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
На думку споживачів, «Київстар» — найбільш екологічно відповідальна компанія на телеком-ринку України. Такі результати показало опитування IRS Group, проведене в рамках проекту «ЕКОомнібус».

«Київстар» очолив рейтинг мобільних операторів — за сприйняттям їх екологічного іміджу споживачами. Дані опублікувало дослідницьке агентство IRS Group, яке опитало 1000 респондентів у листопаді 2010 року.

У ході дослідження також з’ясувалося, що для більшої частини населення (61%) важливо, щоб їх мобільний оператор виявляв турботу про навколишнє середовище. Турбота про природу повинна виявлятися в продуктах, послугах та корпоративній політиці (співпраця з екологічними організаціями, інформування громадськості, озеленення та висадка дерев).

Менеджер проекту «ЕКОомнібус» Юлія КАРПІНСЬКА:

«Наша компанія протягом останніх років проводить спеціальні дослідження на тему екології в різних сферах життя. Однак ідея почати першими на ринку проводити регулярні екологічні маркетингові дослідження під назвою „ЕКОомнібус“ народилася нещодавно. Проект спрямований на те, щоб допомогти компаніям відстежити ефективність своїх „зелених“ дій, еко-стратегії, а також вивчити ставлення споживачів до екологічної активності брендів та екологічну поведінку споживачів. За результатами першої хвилі проекту „Київстар“ справді є лідером екологічного іміджу».

Директор з корпоративних комунікацій «Київстар» Жанна РЕВНОВА:

«Раді відзначити, що екологічна програма „Київстар“ перевершує очікування наших абонентів. Ми бажаємо бути дружніми до навколишнього середовища та допомагати в цьому нашим клієнтам. Телекомунікації дійсно дозволяють берегти природу та раціонально використовувати ресурси. Наприклад, телеконференції замінюють авіа-перельоти та поїздки, електронні рахунки по e-mail дозволяють заощадити папір. Переваги сучасних комунікацій не тільки в їх екологічності, а й у тому, що вони спрощують життя, заощаджуючи час і фінансові ресурси».

«Київстар» підтримує всесвітній «зелений рух» з 2008 року, втілюючи екологічну програму на внутрішньому та зовнішньому рівні:

- компанія сповідує принципи «зеленого офісу» в усіх своїх філіях — електронний документообіг, популяризація економного споживання ресурсів,

- «Київстар» пропонує клієнтам послуги, що допомагають берегти природу, наприклад, «Факс на e-mail» або електронні рахунки замість паперових,

- «Київстар» разом з клієнтами озеленюють країну. У квітні 2010 р. до Дня Землі відбулося спільне прибирання скверів, парків, висадка дерев та квітів у 22 містах України. А у вересні до 75-річчя Національного Ботанічного Саду ім. Н. Н. Гришка в Києві була створена експозиція унікальних карликових сосен.

© Прес-реліз

 
Реєстрація
02.11.08
Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Пусть бы лучше мобильной связью занимался, и приставил бы приставку, например "Киевстар. Оператор связи", дал бы получше тарифы. А то скоро он пошлёт все абонентов и станет заниматься благодетельностью и экологией.:dash1:

И к чему эта экология? Я тоже могу пойти посадить 5 деревьев - и тоже так пиариться? Взял бы какого-то больного ребёнка онко-заболеваниями или любого другого нуждающегося в операции и дал бы ему 10000 гривен или сколько на операцию - вот это понимаю благородство. Я так сделать не смогу, у меня нет такой возможности.
 

Михей

Диагност
Реєстрація
27.12.08
Місто
Одесса
Тарифы очень дорогие. Снизить их нельзя. Ведь если КС не заработает на 2 млн. баксов больше МТСа, то он не сможет посадить 5 кустов в парке в год и экология Украины потерпит крах )))
И хавают же люди такое ???
 
Реєстрація
02.11.08
Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Конечно самая экологичная компания. Постоянно какие-то акции с зоопарком, в рекламе лоси, олени(или то у МТС с шустером?:)).
Даже несколько лет назад нашли в каком-то месте несколько мешков бракованных сим-карт киевстаровских, которые просто бросили в посадке какой-то, так после публикации убрали, и отчитались, мол виновные будут наказаны...
 

Historiker

Frischer Wind
Реєстрація
30.03.10
Місто
Salisbury, Ukraine.
Це, напевно, у Києві екологія погана. :( У Луцьку в Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки Київстар теж посадив декілька десятків дерев, і поки що, тьфу-тьфу, - все в порядку. Ростуть! :) (нехай хоч дерева ростуть, бо моя довіра до Київстар падає).
 
Зверху